Alikategoria: eksegeettinen midrash.Luettu: 11 kertaa. Osuttu: 1 kertaa. Fontin koko: pienennä - suurenna

Huomautus: Artikkelin kirjoittaja vastaa vain omista kirjoituksistaan, eikä jaa automaattisesti mitään näkemystä tai kantaa muiden sivustolla kirjoittavien kanssa.

Milloin Hän tulee?

Tässä artikkelissa avaan muutamia Sanan paikkoja Hänen tulemuksestaan. Mutta, en avaa niin kuin yleensä avataan, vaan avaan niin, että voit olla täysin varma. Ja asia on valkeneva sinulle, niin kuin päivä.

Tässä artikkelissa todistan myös jälleen, millainen ylivertainen viisaus on saatavilla jokaiselle, joka rakastaa Jumalan Lakia ja etsii Hänen Teitänsä. Viisaus ja ymmärrys, jolle ei ole vertaa ja joka avaa silmät.


Kevät on ollut

-       Jumala meidän keskellämme, Häntä koeteltiin, niin kuin uhrikaritsa koetellaan, ensimmäisen kuun kymmenentenä päivänä

-       Hän antoi itsensä kuolemaan, kuin lammas joka viedään teuraaksi, ensimmäisen kuun 15 päivänä, Pääsemisen Juhlan aikana

-       Hän nousi kuolleista, ollen ensihedelmä Jumalalle, Ensihedelmien Juhlan aikaan

-       Hän vuodatti Henkensä meidän päällemme Viikkojen Juhlan aikana

Joten varmasti, Hän on täyttävä myös seuraavan Juhlan kalenterissa, Pasuunansoiton Juhlan!

Voit olla tästä täysin varma, sillä Hän on sanonut:

Mat 24:29  Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät.
Mat 24:30  Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.

Ensinnäkin, aurinko pimenee, kun tulee yö, kun se vajoaa horisontin taakse. Tämä ei ole mikään mysteeri, vaan joskus ihmiset yksinkertaisesti vain haluavat lukea tekstiä monimutkaisemmaksi, kuin se on.

Toisekseen, kuu ei anna valoaan, kun se jää maan varjoon. Kun tämä tapahtuu, on uuden kuukauden alku aina pian käsillä.

Kolmannekseen, se, että tähdet putoavat taivaalta, on tuttu asia jokaiselle, joka on tarkkaillut ajan kulkua, sen mukaan, mitä Jumala on säätänyt. Ja myös jokaiselle, joka on kuvannut kameralla avaruutta, pitkällä valotusajalla, syksyllä. Kun syksy on käsillä, kun seitsemäs kuukausi lähestyy, tippuvat tähdet ja tähtikuviot horisontin taakse.

Nämä tosiasiat sopivat vain yhteen ainoaan päivään koko vuodessa. Ja se päivä on seitsemännen kuun ensimmäinen päivä. Se on ainoa Juhlapäivä, jolloin kuu vasta alkaa näkyä uudestaan ja tähdet tippuvat taivaalta, eli on syksy. Ja myös, niin kuin kaikki tietävät, päivät alkavat aina auringon laskiessa, kun ”aurinko pimenee”.


Vastaanväittäjät ampuvat omaan jalkaansa

Mar 13:32  Mutta siitä päivästä tai hetkestä ei tiedä kukaan, eivät enkelit taivaassa, eikä myöskään Poika, vaan ainoastaan Isä.

Pasuunansoiton Juhla on myös ainoa Juhla, jonka alkua ei kukaan muu voi tietää varmasti, kuin Jumala yksin. Miksi? Sillä kuu on pimeä! Kuun ollessa pimeänä, on mahdotonta sanoa milloin seuraava kuukausi alkaa. Edeltävässä kuukaudessa kun voi olla 29 tai 30 päivää. Israelinhuoneen julkaisemaan Raamatulliseen kalenteriinkin on voitu ainoastaan tehdä hyviä arvauksia kuukausien tarkasta pituudesta, tiedän mistä puhun.

Mar 13:35  Valvokaa siis, sillä ette tiedä, milloin talon herra tulee, iltamyöhälläkö vai yösydännä vai kukonlaulun aikaan vai varhain aamulla,
Mar 13:36  ettei hän, äkkiarvaamatta tullessaan, tapaisi teitä nukkumasta.

Kun kuusta nähdään ensimmäinen haivahdus, sinä päivänä, me emme voi muuta, kuin odottaa ja valvoa. Sillä me emme tiedä tuleeko Hän, niin kuin Britit sanovat, ”after-eight” vai juuri ennen kuin muhamettilainen Muetsin kiekuu ensimmäisen ja viimeisen huutonsa.


Minun ei ole tähän tarvis lainata niitä Sanan paikkoja, jotka sanovat Hänen tulevan Pasuunan soidessa, sillä sinä jo tunnet ne? Ja niistähän ovat kuulleet lähestulkoon kaikki uskovat?


Joel 3.3.3

Jaa tämä artikkeli Facebookissa:
Jaa

Muita sinua mahdollisesti kiinnostavia artikkeleita:
saatanan peli - Muukalaiset - Menora-kynttelikkö - Heimojen sauvat - Juutalainen perimä
Keskustelu kategoriassa Tutkivat, johon tämä artikkeli kuuluu
Keskustelua pyörittää Disqus