Alikategoria: israelin huone.Luettu: 32 kertaa. Osuttu: 14 kertaa. Fontin koko: pienennä - suurenna

Huomautus: Artikkelin kirjoittaja vastaa vain omista kirjoituksistaan, eikä jaa automaattisesti mitään näkemystä tai kantaa muiden sivustolla kirjoittavien kanssa.

Tulkoon Hän

Tämä kirjoitus ei sisällä vaikeita salaisuuksia, vaan tässä kirjoitan tosiasiasta, jota monet eivät tunne. Nimittäin siitä, että Jahshua ei ole vielä tullut takaisin, eikä Hänen paluunsa tapahdu itsestään. Tämä on Herran Sana.

Tämän päivän uskovat sanovat odottavansa Jahshuaa takaisin, mutta heidän tekonsa todistavat heitä vastaan. He juovat, naivat ja naittavat, luottaen siihen, että mikään ei muutu. He rakentavat omaa valtaansa ja omaa järjestelmäänsä maan päälle.

Maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet Liiton. Mutta, yhdessä päivässä, yhdessä hetkessä kaikki tämä tuhoutuu. Sillä Jumala on katsonut heidän keskuudestaan itselleen vanhurskaansa ja vihkinyt muut tuhon omaksi.

Hänen vanhurskaansa Hän on asettanut rakentamaan Hänen huonettaan, Hänen Temppeliään. Ja Hänen Temppelinsä on rakentuva Taivaasta tulevan Jumalan Sanan päälle; ja tämä Sana on hukuttava kaiken, joka ei ole astunut sisään tähän Taloon.

Jumalan Sana on nostava Hänen vanhurskaansa ylös! Korkeammalle mitään vuoria ovat he nouseva; Herra on nostava heidät kaiken ihmisten vallan ja rakennuksen päälle! Jumalan Sana on nostava heidät Taivaaseen saakka! Hänen Valtasuuruutensa on kannatteleva heitä.

Eikö ole ilmeistä Herran Sanasta, että Hänen tulonsa huutaminen, rukoileminen, kiljuminen ja itkeminen, kun teot eivät seuraa sanoja, on valetta?!

Mat 23:39  Sillä minä sanon teille: tästedes te ette näe minua, ennenkuin sanotte: 'Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran nimeen'."

Tänä päivänä on messiaanisia juutalaisia uskovia, jotka huutavat tuota. Miksi ei siis Herra tule?

Hän ei tule, sillä kukaan ei odota Häntä! Morsian ei ole itseään valmistanut; tietä ei ole kukaan polkenut; Liittoa ei ole kukaan pitänyt!

Isa 40:3  Huutavan ääni kuuluu: "Valmistakaa Herralle tie erämaahan, tehkää arolle tasaiset polut meidän Jumalallemme.
Isa 40:4  Kaikki laaksot korotettakoon, kaikki vuoret ja kukkulat alennettakoon; koleikot tulkoot tasangoksi ja kalliolouhut lakeaksi maaksi.

Herra ei voi tulla, niin kauan kun te rakennatte omaa valtakuntaanne, omia vuorianne ja haluatte olla itse itsenne kuninkaita! Huutakaa vaikka keuhkonne pihalle, mutta Hän ei tule!

Hän on nostava verisen, ihmisten pilkkaaman tyttären ojasta; Hänellä ei ole aikomustakaan nostaa purppuraan puettua porttoa! Ylpeät Hän on surmaava suunsa henkäyksellä; mutta nöyrien tykö Hän kääntää kasvonsa!

 

Herran paluu alkaa sydämistä; valoshow on maailmaa varten.

Joel 1.5.2013

Jaa tämä artikkeli Facebookissa:
Jaa

Muita sinua mahdollisesti kiinnostavia artikkeleita:
Ruokavalio - Joonan merkki - Shavuotin kertomaa - Siunattu olkoon Hän
Keskustelu kategoriassa Profeetalliset, johon tämä artikkeli kuuluu
Keskustelua pyörittää Disqus